Zeiltochten Middellandse Zee

Volg ons:

Email: info@nauticalschool.be

Zeiltochten Middellandse Zee

Data 2018:

 

14 juli t.e.m. 21 juli 2018: nog 2 plaatsen beschikbaar (1 man, 1 vrouw)

 

21 juli t.e.m. 28 juli 2018: nog 4 plaatsen beschikbaar (1 man, 1 vrouw, 1 koppel)

 

Ook dit jaar trekt Nautical School weer naar de Middellandse Zee, en wel naar GRIEKENLAND

 

Vanuit de haven van Athene vertrekt ons zeiljacht (Bénéteau Océanis 423) voor een weektocht langs de mooiste zeilwateren van Europa.

Tijdens deze week kan je, als volstrekte leek, leren zeilen. Uiteraard kan je ook je reeds verworven zeilervaringen verfijnen. Pascale en Erwin, beiden RYA Yacht Master Sailing, begeleiden jullie op deze tocht.

Wil je niet echt leren zeilen, maar vaar je graag mee? Geen probleem. Niets moet, veel kan.

 

Samen met de gasten bepalen we waarheen we varen. Het idyllische eiland Poros en de Cycladen zijn mogelijke opties.

 

Programma:

Op zaterdagnamiddag word je om 14u00 verwacht in de Alimos Marina van Athene. Zodra iedereen aan boord is, de baggage is weggestouwd en we de veiligheidsbriefing hebben overlopen, gooien we de trossen los en doen we de eerste zeemijlen in de Griekse wateren. 's Avonds bespreken we de rest van de week en proberen we een invulling te geven aan alle wensen. Denk alvast na of je graag nachturen wil zeilen, hou je van lange zeildagen, of wil je net ontspannen zeilen, met af en toe een ankerstop in een baaitje om te zwemmen.

 

Tijdens deze week kan je alles leren van zeilen, of je nu net begint te zeilen of reeds ervaring hebt. Je krijgt de kans om het zeilen in al zijn facetten te ontdekken.

Twee instructeurs staan je hierin bij. Kostprijs van deze lessen? Helemaal niets: ze zijn inbegrepen in de prijs, zodat je weet wat je kwijt bent.

 

Tegen vrijdagavond keren we terug naar de haven van Athene. Na het vullen van de dieseltank leggen we aan en ruimen we de boot op. 's Avonds trekken we naar een gezellig restaurantje, waar we gezamenlijk de afscheidsmaaltijd gebruiken. Je kan nog overnachten aan boord, want de meeste vluchten vertrekken pas op zaterdagochtend.

 

Kostprijs: € 890,00 per persoon, op basis van 2 personen in een kajuit. Kortingen zijn mogelijk. Hierin zitten alle kosten voor eten en drinken aan boord, havengelden. Ook de zeillessen zijn inbegrepen. Enkel de brandstof, maaltijden en dranken die je aan de wal gebruikt, dien je nog zelf te betalen.

 

Mogelijke data:

- 14 tot 21 juli: nog 2 slaapplaatsen vrij voor singles (1 man 1 vrouw)

- 21 tot 28 juli: nog 3 slaapplaatsen vrij (1 single man, 1 single vrouw, 1 koppel)

 

 

Meteen boeken?

Copyright @ All Rights Reserved